Aktuális ajánlatunk

Preventív egészségvédelem / Egészségnap

Céges sport vagy családinap, munkahelyi szűrőprogram, csapatépítés vagy akár közületi tematikus rendezvény (falunap, majális, juniális) keretében szervezett egészségügyi szűrővizsgálatok, előadások, tanácsadások működtetésében is partnerei lehetünk pl. egészségsátor formájában. Ennek célja a betegségmegelőzés, tájékoztató jellegű állapotfelmérés, rövid egyéni iránymutató konzultáció.

A vizsgálatok különböző témakörök köré rendezhetők: vérvizsgálatok, szív és érrendszer állapotfelmérés, életmód tanácsadás, mozgás – ergonómia, stressz.

Egy-egy vizsgálat 8-15 percet vesz igénybe, így 4-6 vagy akár 8 órás idő intervallumban is kivitelezhetők. A szűrések mellé az esemény paramétereivel összehangolva, előadások, szaktanácsadások és csoportos tréningek szervezhetők.

Csomagajánlataink

Alapcsomag

– Fittség kérdőív
– Vércukorszint mérés
– Vérnyomásmérés
– Testösszetétel meghatározása, elemzése: testzsírszázalék, vízszázalék, izomtömeg, csonttömeg, BMI meghatározás
– Véroxigénszint mérés
– A kapott eredmények kiértékelése

Közepes csomag

– Fittség kérdőív
– Vércukor
Vérkoleszterin
Vérzsír
Húgysav
– Vérnyomás
– Véroxigén
– Testösszetétel
– A kapott eredmények kiértékelése

Prémium csomag

– Fittség kérdőív
– Vércukor
– Vérkoleszterin
– Vérzsír
– Húgysav
– Vérnyomás
– Véroxigén
– Testzsír
– Testösszetétel
Szívstressz-mérés
– A kapott eredmények kiértékelése

A programcsomagok 4 / 6 / 8 óra időtartamra igényelhetők, kívánt méréskapacitásnak megfelelő szakemberlétszámmal.

Dietetikai programcsomag

1. Előadás egészséges életmód témában 45-60 PERC
– Mit értünk egészség illetve egészséges táplálkozás alatt (alapanyagcsere számítás, a napi ideális energia-és tápanyag igény helyes meghatározása
– A lakosság egészségi állapota napjainkban (néhány sokatmondó statisztika)
– Hol rontjuk el?
– A leggyakoribb diétás tévhitek, klisék megbeszélése:
– A túlsúly okozta leggyakoribb megbetegedések-mit tehetünk?

2. Interaktív, játékos vetélkedők gyerekek-felnőttek számára

3. Egyéni táplálkozási tanácsadás 15 PERC/ FŐ
A tanácsadás menete:
– Testösszetétel-mérés, mérési eredmények kiértékelése
– Személyre szabott táplálkozási tanácsadás

A vetélkedő, vagy az előadással, vagy minimum 6 órányi egyéni tanácsadással rendelhető.

A programcsomag kiegészíthető az egészséges táplálkozásra ráhangoló látványos kóstoltatás jellegű egészségbárral, ahol igény szerint smoothie-k, zöldségtálak, ízletes magvak meg kóstolhatók.

További információkat szűrőprogramjainkról a következő linken olvashat: Egészségügyi programok

Újdonságaink

Idén újabb látványos programokkal és izgalmas kreatív ötletekkel dobjuk fel a rendezvényeket.

Különleges sportok, szabadtéri játékok

Felfújható reflexfal

A vállalkozó vendég reflexeit teheti próbára a felvillanó fények érintésével. Páros játékként verseny szervezhető!

Reflex csúszda

A játéki igazi kihívás! A játékosnak a felfújható felületen feljutva a felvillanó fényeket kell megérintenie, ezzel a reflexeit tesztelve. Páros játékként verseny szervezhető!

Vakondhajsza

Csíp fülön a vakondokat! Ügyességi felfújható játék, ahol a föld alól fel-fel bukkanó vakondokat kell fejbe kólintani egy puha kalapáccsal. Ajánlott korosztály: 5-99 éves korig.

IPS Hit & Run

Tesztelje sebességét az Érints & Fuss segítségével! Az IPS Hit & Run szuper szórakoztató és aktív attrakció fiatalok és idősek számára. Futkosson a felfújható két karja között, és a lehető leggyorsabban érintse meg a felvillanó pontokat. Akár egymással, csapatban vagy csak az idővel játszik, az élmény garantált!

IPS felfújható pálya

AZ IPS interaktív játék nagy koncentrációt, valamint gyors kéz és szemmozgást igénylő játék. A játék lényege a kiválasztott szín érintése a felvillanást követően.A pontokat egy kijelző segítségével tudjuk nyomon követni. Az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi.

IPS felfújható reflex asztal

AZ IPS interaktív játék nagy koncentrációt, valamint gyors kéz és szemmozgást igénylő játék. A játék lényege a kiválasztott szín érintése a felvillanást követően. A pontokat egy kijelző segítségével tudjuk nyomon követni. Az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi.

Reflex ring

Körben és változó fordulatszámon forgó karok ellen folyik a játék, elhajlás, leguggolás vagy átugrás lehet a sikeres megoldása a talpon maradásnak.Egyszerre max. 6 fő játszik akár versenyszerűen is.

Technikai igénye: 400V/16A
Alapterülete: 8 X 8 méter
1 fő animátor felügyelettel.

Bombastic

A játék egyszerre biztosít szórakozást mindkét utasának. Az elől ülő (tüzér) az ágyút kezeli, szivacslabdát lő ki. A hátul ülő a vezető. Neki sincs könnyű dolga a botkormánnyal. A szivacslabda ágyú akkor lép működésbe, ha a töltényűrbe belehelyezzük a szivacslabdát és a markolaton lévő nyomógombot megnyomjuk. Manőverezés közben is lőhetünk, akár sorozatot is. A területre kihelyezett ötletes tárgyakra vagy egyéb kitalációkra lőhetünk. Kérésre feliratozott, hazavihető labdákat biztosítunk. Nincs baleset veszély! A szivacslabdával bármit célba vehetünk.

Tudomány / ismeretterjesztés

Mobil planetárium

Elvisszük vendégeinek a tudományt!

Kültéri és beltéri 7m átmérőjű planetárium: “Fekete Lyuk”
Hely igényünk: zárt fedett helyen min. 8m x 9,5m alapterület és 5m belmagasság. Kültéren min. 8m x 9,5m alapterület, lehetőleg árnyékos szélvédett hely A planetárium befogadóképessége előadásonként maximum 50 fő! A kupola fémszerkezetes többrétegű légkondicionált sátor.

A szolgáltatás tartalma:

-1 vetítőfejes nagy felbontású (fullHD) planetáriumi vetítőrendszert
– kupola üzemeltetését
– az egyeztetés szerinti csillagászati-űrkutatási filmet (jogtiszta) és/vagy élőszavas előadást
– 2-4 fő szakcsillagász biztosítását a program lebonyolításához (szakmai kommentárok)
– igény esetén meteorit kiállítást
– igény esetén időjárás függvényében Napunk naptávcsővel való megfigyelését

Egy nap alatt (8 ÓRA) 12 előadáson akár 500- 600 gyermek és felnőtt csodálhatja meg a Világegyetem, a Naprendszer égitestjeit a 7 méteres mobil planetáriumban.

A gyerekek nagyon élvezik a látványos vetítést és az interaktív foglalkozást is.

Tudományos játszótér

A Tudományos Játszótér olyan interaktív installációkat tartalmaz, amelyeken mind az egész kicsi gyermekek, mind a felnőttek tanulmányozhatják és átélhetik a fizika törvényszerűségeit.
Különféle aktivitások, így kémiai és fizikai kísérletek bemutatása, sakk, ördöglakatok, is köthető témájában az installációkhoz.

Ízelítő a választható játékokból: Reflex, Biztos kéz, Energiabringa, DaVinci híd, Make a movie( stopmotion ), Tükörháromszög, LEGO movie, Csinálj filmet, Elektromosságtan, Bolondítsd meg az iránytűt, Maxwell kerék Írj tükörben!stb…

Arvella: környezettudatos interaktív játéktér

„Az anyagoknak hosszabb életük van, mint a belőlük készült tárgyaknak.”

Az Arvella, 15 játékból álló játékpark, ahol a vendégek kipróbálhatják a hulladéknak hitt dolgok – konyhai fémhulladékok, bontószökevény autóalkatrészek – újragondolásából és újraélesztéséből született kreatív, izgalmas szórakozást nyújtó egyedi, interaktív
Ideje, hogy kipróbáld, mert kicsiknek és nagyoknak is kiváló szórakozás!


Különleges sportok, szabadtéri játékok

Vízi játékok

Már a víztükör látványa is hűsítő a nyári forróságban, a gyerekek pedig imádni fogják: a kis pedálos vizicsopperek, medencével. Minden korosztály kipróbálhatja vízre helyezhető játékainkat: a felszínen úszó vízi gömb vagy vízi roller a kisebb medencékbe is használható és vízi kalandparkok, sporteszközök a nagy víztükrökre telepíthetők.

Tűzoltó játékok

Szinte minden fiú akar egyszer tűzoltó lenni. Nos, mi elvisszük a rendezvényre a lehetőséget. A tűzoltó autó bemutatásán túl, be is öltözhet az érdeklődő, és izgalmas játékaink alkalmával ki is próbálhatja a tűzoltók munkáját.

Felfújható játékok

Örök kedvencek a felfújható játékok: a népszerű akadályokkal, csúszdával, mászófallal kombinált ugrálók, és a több korosztályt megcélzó ügyességi játékok pl: kalózlétra, bungee run, ember teke

Street food vendéglátás

És természetesen a vendégek nem maradhatnak finom harapnivaló nélkül, legyen az egy friss hamburger, helyben grillezett étel vagy épp parázson sült ínyencség.

Interaktív Hamburger és Hot-dogbár

A Hamburger húspogácsa helyben sütve készül szakács kollégánk prezentálásában. Ahogy a Hot-dog virsli is helyben fő meg. Majd pékáru kíséretében a vendég maga állíthatja össze ételét a svédasztalon elhelyezett előkészített klasszikus tartozékokkal

Interaktív Goffribár

helyben frissen készített Gofri, amit a vendég magának ízesít önkiszolgáló jelleggel

Egészségbár

Smoothie bár 5 féle színben és ízben
Ismerkedés a vitaminokkal, avagy zöldségmix tálkában szervírozva és a magvak világa kóstoltatás jelleggel.

Outdoor és Hibrid céges csapatépítések biztonságosan

A kihívás napja – 250.000,-Ft + Áfa-tól

Outdoor csapatépítő programok

A csapatépítő programjaink célja a közös élmények szerzése, a csapatmunka és a kikapcsolódás. A csapatok különböző vidám és látványos feladatokban mérik össze ügyességüket és kreativitásukat. A kb. 2,5 órás szabadtéri program során fontos valamennyi csapattag aktivitása, hiszen csak együttes erővel, közösen tudják az adott feladatot eredményesen végrehajtani.