Aktuális ajánlatunk

Újdonságaink 2019-re

Idén újabb látványos programokkal és izgalmas kreatív ötletekkel dobjuk fel a rendezvényeket.

Tudomány / ismeretterjesztés

Mobil planetárium

Elvisszük vendégeinek a tudományt!

Kültéri és beltéri 7m átmérőjű planetárium: “Fekete Lyuk”
Hely igényünk: zárt fedett helyen min. 8m x 9,5m alapterület és 5m belmagasság. Kültéren min. 8m x 9,5m alapterület, lehetőleg árnyékos szélvédett hely A planetárium befogadóképessége előadásonként maximum 50 fő! A kupola fémszerkezetes többrétegű légkondicionált sátor.

A szolgáltatás tartalma:

-1 vetítőfejes nagy felbontású (fullHD) planetáriumi vetítőrendszert
– kupola üzemeltetését
– az egyeztetés szerinti csillagászati-űrkutatási filmet (jogtiszta) és/vagy élőszavas előadást
– 2-4 fő szakcsillagász biztosítását a program lebonyolításához (szakmai kommentárok)
– igény esetén meteorit kiállítást
– igény esetén időjárás függvényében Napunk naptávcsővel való megfigyelését

Egy nap alatt (8 ÓRA) 12 előadáson akár 500- 600 gyermek és felnőtt csodálhatja meg a Világegyetem, a Naprendszer égitestjeit a 7 méteres mobil planetáriumban.

A gyerekek nagyon élvezik a látványos vetítést és az interaktív foglalkozást is.

Tudományos játszótér

A Tudományos Játszótér olyan interaktív installációkat tartalmaz, amelyeken mind az egész kicsi gyermekek, mind a felnőttek tanulmányozhatják és átélhetik a fizika törvényszerűségeit.
Különféle aktivitások, így kémiai és fizikai kísérletek bemutatása, sakk, ördöglakatok, is köthető témájában az installációkhoz.

Ízelítő a választható játékokból: Reflex, Biztos kéz, Energiabringa, DaVinci híd, Make a movie( stopmotion ), Tükörháromszög, LEGO movie, Csinálj filmet, Elektromosságtan, Bolondítsd meg az iránytűt, Maxwell kerék Írj tükörben!stb…

Arvella: környezettudatos interaktív játéktér

„Az anyagoknak hosszabb életük van, mint a belőlük készült tárgyaknak.”

Az Arvella, 15 játékból álló játékpark, ahol a vendégek kipróbálhatják a hulladéknak hitt dolgok – konyhai fémhulladékok, bontószökevény autóalkatrészek – újragondolásából és újraélesztéséből született kreatív, izgalmas szórakozást nyújtó egyedi, interaktív
Ideje, hogy kipróbáld, mert kicsiknek és nagyoknak is kiváló szórakozás!

Ezoterika Újragondolt Ruhában

Gipsy soul – Nézz a jövőbe!

A kocsi külseje – modern gipsy art
Modern, ugyanakkor a régi, történelmi jellegű színvilág megtartásával újítják fel ezt az egyedi építésű, elképesztően jó hangulatú, látványos lovas kocsit.

A kocsi belseje – varázslat, jóslat, szerencse
A kocsi belsejében és mellette összesen 4 tanácsadói hely szolgál kártyavetésre, vagy tenyérjóslásra, asztrológiai elemzésre, szerencsemondásra, számmisztikára, egyszóval mindenféle ezoterikus praktikára.
A bakon autentikus ruhába öltözve lehet fényképezkedni – a fényképeket kinyomtatva, logózva hazaviheti a vendég, emlékül a rendezvényről.
A kocsi körül – igény szerint tánc, zene, mese szabadság, hangulat…

Csomagokban rendelhető látványosság és szórakoztatás egyben:
a kocsi installációval, többféle ezoterikus tevékenységgel:
pl: Cigánykártya / tarot kártya/Tenyérjóslás /Számmisztika/Asztrológia

Igény esetén fotózás a bakon, autentikus jelmez ruhákban. Egyszerre két felnőtt ülhet a bakra. A hölgyek csodaszép kendőkből választhatnak, szoknyát, nyakéket kapnak, az urak pedig mellényt és kalapot – képek kinyomtatása helyben, fotópapírra. (A logós keret ára igény szerint hozzáadódik az árhoz) A fotókat a vendégek hazavihetik. A fotós segítője öltözteti a vendégeket és kezeli a nyomtatott képeket, a fényképész fotózza a vendégeket a bakon.

Különleges sportok, szabadtéri játékok

Reflex ring

Körben és változó fordulatszámon forgó karok ellen folyik a játék, elhajlás, leguggolás vagy átugrás lehet a sikeres megoldása a talpon maradásnak.Egyszerre max. 6 fő játszik akár versenyszerűen is.
Technikai igénye: 400V/16A
Alapterülete: 8 X 8 méter
1 fő animátor felügyelettel.

Felfújható darts foci

A darts és a foci ötvözetéből, új trendi játék!.
Helyigény: 5x8x5m
Technikai igénye: 230V/6A
1 fő személyzettel

Reflex fal

A mindenkori versenyzők reflexfejlesztő- és tesztelő
gépe. Itt bárki kipróbálhatja a reflexeit. Ugyanilyennel
gyakorolnak a Forma-1-es pilóták is!
Helyigény: 2x1x2m

Archery Tag íjászharc játék

Ajánlott korosztály: 12 éves kortól mindenkinek!

Újabb őrült extrém sport boldogítja az adrenalinfüggőket és a taktikai csapatsportok szerelmeseit – természetesen a buborékfocihoz hasonlóan –: teljes biztonságban, sérülésveszély nélkül, ugyanis a harc során használt nyílvesszők végei habszivaccsal vannak tompítva. Az Archery Tag – magyar fordításban “íjászharc” – egyfajta ötvözete a paintball játéknak és „Az éhezők viadala” című filmnek: egymásra kell vadásznotok csapatokban, két térfélre osztott, fedezékekkel teli pályán.
A kialakított pálya optimális mérete összlétszámtól függően 10 x 20 – 20 x 40 méter.

Kombinált alpin gyakorló pálya

2 mászható út, 3 különböző aktivitás: rekeszmászás, falmászás, jégcsákány

Az alpin technikával kicsiben is átélheted a hegymászás szépségeit és kockázatait.
Próbáld ki a mászófalat vagy a jégszekercés mászás embert próbáló kihívását!
Harmadik aktivitásként ajánljuk a rekeszépítést, rekesztornyot: A versenyben a játékosok sörös rekeszekből emelnek minél magasabb tornyot egy kis csavarral: mindig a rekeszen állva kell felépíteni a következő szintet.

Biliárdfoci

A foci és a biliárd innovatív kombinációja. A játékszabály megegyezik a hagyományos biliárdéval, ám a golyók szerepét nehezített focilabdák, a dákóét a lábunk, vagy akár a fejünk veszi át.

Vízi játékok

Már a víztükör látványa is hűsítő a nyári forróságban, a gyerekek pedig imádni fogják: a kis pedálos vizicsopperek, medencével. Minden korosztály kipróbálhatja vízre helyezhető játékainkat: a felszínen úszó vízi gömb vagy vízi roller a kisebb medencékbe is használható és vízi kalandparkok, sporteszközök a nagy víztükrökre telepíthetők.

Tűzoltó játékok

Szinte minden fiú akar egyszer tűzoltó lenni. Nos, mi elvisszük a rendezvényre a lehetőséget. A tűzoltó autó bemutatásán túl, be is öltözhet az érdeklődő, és izgalmas játékaink alkalmával ki is próbálhatja a tűzoltók munkáját.

Felfújható játékok

Örök kedvencek a felfújható játékok: a népszerű akadályokkal, csúszdával, mászófallal kombinált ugrálók, és a több korosztályt megcélzó ügyességi játékok pl: kalózlétra, bungee run, ember teke

És természetesen a vendégek nem maradhatnak finom harapnivaló nélkül, legyen az egy friss hamburger, helyben grillezett étel vagy épp parázson sült ínyencség.

Céges csapatépítés

A kihívás napja – 250.000,-Ft + Áfa-tól

Outdoor csapatépítő programok

A csapatépítő programjaink célja a közös élmények szerzése, a csapatmunka és a kikapcsolódás. A csapatok különböző vidám és látványos feladatokban mérik össze ügyességüket és kreativitásukat. A kb. 2,5 órás szabadtéri program során fontos valamennyi csapattag aktivitása, hiszen csak együttes erővel, közösen tudják az adott feladatot eredményesen végrehajtani.