Újdonságaink 2020-ra

Idén újabb látványos programokkal és izgalmas kreatív ötletekkel dobjuk fel a rendezvényeket.

Különleges sportok, szabadtéri játékok

Felfújható reflexfal

A vállalkozó vendég reflexeit teheti próbára a felvillanó fények érintésével. Páros játékként verseny szervezhető!

Reflex csúszda

A játéki igazi kihívás! A játékosnak a felfújható felületen feljutva a felvillanó fényeket kell megérintenie, ezzel a reflexeit tesztelve. Páros játékként verseny szervezhető!

Vakondhajsza

Csíp fülön a vakondokat! Ügyességi felfújható játék, ahol a föld alól fel-fel bukkanó vakondokat kell fejbe kólintani egy puha kalapáccsal. Ajánlott korosztály: 5-99 éves korig.

IPS Hit & Run

Tesztelje sebességét az Érints & Fuss segítségével! Az IPS Hit & Run szuper szórakoztató és aktív attrakció fiatalok és idősek számára. Futkosson a felfújható két karja között, és a lehető leggyorsabban érintse meg a felvillanó pontokat. Akár egymással, csapatban vagy csak az idővel játszik, az élmény garantált!

IPS felfújható pálya

AZ IPS interaktív játék nagy koncentrációt, valamint gyors kéz és szemmozgást igénylő játék. A játék lényege a kiválasztott szín érintése a felvillanást követően.A pontokat egy kijelző segítségével tudjuk nyomon követni. Az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi.

IPS felfújható reflex asztal

AZ IPS interaktív játék nagy koncentrációt, valamint gyors kéz és szemmozgást igénylő játék. A játék lényege a kiválasztott szín érintése a felvillanást követően. A pontokat egy kijelző segítségével tudjuk nyomon követni. Az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi.

Reflex ring

Körben és változó fordulatszámon forgó karok ellen folyik a játék, elhajlás, leguggolás vagy átugrás lehet a sikeres megoldása a talpon maradásnak.Egyszerre max. 6 fő játszik akár versenyszerűen is.

Technikai igénye: 400V/16A
Alapterülete: 8 X 8 méter
1 fő animátor felügyelettel.

Bombastic

A játék egyszerre biztosít szórakozást mindkét utasának. Az elől ülő (tüzér) az ágyút kezeli, szivacslabdát lő ki. A hátul ülő a vezető. Neki sincs könnyű dolga a botkormánnyal. A szivacslabda ágyú akkor lép működésbe, ha a töltényűrbe belehelyezzük a szivacslabdát és a markolaton lévő nyomógombot megnyomjuk. Manőverezés közben is lőhetünk, akár sorozatot is. A területre kihelyezett ötletes tárgyakra vagy egyéb kitalációkra lőhetünk. Kérésre feliratozott, hazavihető labdákat biztosítunk. Nincs baleset veszély! A szivacslabdával bármit célba vehetünk.

Tudomány / ismeretterjesztés

Mobil planetárium

Elvisszük vendégeinek a tudományt!

Kültéri és beltéri 7m átmérőjű planetárium: “Fekete Lyuk”
Hely igényünk: zárt fedett helyen min. 8m x 9,5m alapterület és 5m belmagasság. Kültéren min. 8m x 9,5m alapterület, lehetőleg árnyékos szélvédett hely A planetárium befogadóképessége előadásonként maximum 50 fő! A kupola fémszerkezetes többrétegű légkondicionált sátor.

A szolgáltatás tartalma:

-1 vetítőfejes nagy felbontású (fullHD) planetáriumi vetítőrendszert
– kupola üzemeltetését
– az egyeztetés szerinti csillagászati-űrkutatási filmet (jogtiszta) és/vagy élőszavas előadást
– 2-4 fő szakcsillagász biztosítását a program lebonyolításához (szakmai kommentárok)
– igény esetén meteorit kiállítást
– igény esetén időjárás függvényében Napunk naptávcsővel való megfigyelését

Egy nap alatt (8 ÓRA) 12 előadáson akár 500- 600 gyermek és felnőtt csodálhatja meg a Világegyetem, a Naprendszer égitestjeit a 7 méteres mobil planetáriumban.

A gyerekek nagyon élvezik a látványos vetítést és az interaktív foglalkozást is.

Tudományos játszótér

A Tudományos Játszótér olyan interaktív installációkat tartalmaz, amelyeken mind az egész kicsi gyermekek, mind a felnőttek tanulmányozhatják és átélhetik a fizika törvényszerűségeit.
Különféle aktivitások, így kémiai és fizikai kísérletek bemutatása, sakk, ördöglakatok, is köthető témájában az installációkhoz.

Ízelítő a választható játékokból: Reflex, Biztos kéz, Energiabringa, DaVinci híd, Make a movie( stopmotion ), Tükörháromszög, LEGO movie, Csinálj filmet, Elektromosságtan, Bolondítsd meg az iránytűt, Maxwell kerék Írj tükörben!stb…

Arvella: környezettudatos interaktív játéktér

„Az anyagoknak hosszabb életük van, mint a belőlük készült tárgyaknak.”

Az Arvella, 15 játékból álló játékpark, ahol a vendégek kipróbálhatják a hulladéknak hitt dolgok – konyhai fémhulladékok, bontószökevény autóalkatrészek – újragondolásából és újraélesztéséből született kreatív, izgalmas szórakozást nyújtó egyedi, interaktív
Ideje, hogy kipróbáld, mert kicsiknek és nagyoknak is kiváló szórakozás!


Különleges sportok, szabadtéri játékok

Vízi játékok

Már a víztükör látványa is hűsítő a nyári forróságban, a gyerekek pedig imádni fogják: a kis pedálos vizicsopperek, medencével. Minden korosztály kipróbálhatja vízre helyezhető játékainkat: a felszínen úszó vízi gömb vagy vízi roller a kisebb medencékbe is használható és vízi kalandparkok, sporteszközök a nagy víztükrökre telepíthetők.

Tűzoltó játékok

Szinte minden fiú akar egyszer tűzoltó lenni. Nos, mi elvisszük a rendezvényre a lehetőséget. A tűzoltó autó bemutatásán túl, be is öltözhet az érdeklődő, és izgalmas játékaink alkalmával ki is próbálhatja a tűzoltók munkáját.

Felfújható játékok

Örök kedvencek a felfújható játékok: a népszerű akadályokkal, csúszdával, mászófallal kombinált ugrálók, és a több korosztályt megcélzó ügyességi játékok pl: kalózlétra, bungee run, ember teke

Street food vendéglátás

És természetesen a vendégek nem maradhatnak finom harapnivaló nélkül, legyen az egy friss hamburger, helyben grillezett étel vagy épp parázson sült ínyencség.

Interaktív Hamburger és Hot-dogbár

A Hamburger húspogácsa helyben sütve készül szakács kollégánk prezentálásában. Ahogy a Hot-dog virsli is helyben fő meg. Majd pékáru kíséretében a vendég maga állíthatja össze ételét a svédasztalon elhelyezett előkészített klasszikus tartozékokkal

Interaktív Goffribár

helyben frissen készített Gofri, amit a vendég magának ízesít önkiszolgáló jelleggel

Egészségbár

Smoothie bár 5 féle színben és ízben
Ismerkedés a vitaminokkal, avagy zöldségmix tálkában szervírozva és a magvak világa kóstoltatás jelleggel.

Vélemény, hozzászólás?