Szórakoztató programok

Aktivizáló party játékok, csapatjátékok, színpadi produkciók, show műsorok, táncbemutatók, vagy passzív jellegű alternatív programok, melyek célja a szórakoztatás és az élményszerzés.

Keleti sarok 1.

Keleti hangulatú szoba vagy sarok puffokkal, vízipipákkal, további kiegészítőkkel, úgymint szőnyegek, réztálak, mécsesek, és füstölők.

Keleti sarok 2.

2×15 perces hastánc bemutatóval, igény eseté hastáncoktatással.
Keleti hangulatú szoba vagy sarok puffokkal, vízipipákkal, további kiegészítőkkel, úgymint szőnyegek, réztálak, mécsesek, és füstölők.

Party casino

Az Önnek megfelelő játékösszetételben: Roulette, BlackJack, poker különböző formái, magyarkártya-játékok, és méretben (játékmennyiség) képzett krupiékkal állunk az Ön és vendégei rendelkezésére.

Lóverseny

Egy játékos lóverseny fogadóiroda kerül kialakításra, ahol a futam megkezdése előtt a moderátor bemutatja a futamon induló lovakat (ez lehet vicces, céghez kötődő szöveg is), majd a bukmékereknél meg lehet tenni a fogadást.
A futamok előre felvett lóversenyfutamok, melyeket egy kivetítőn nézhetnek meg a fogadók.

Fortuna lányai kaszinó

Ebben a kaszinóban régi, mára már elfeledett, gyönyörű, antik szerencsejátékokkal (Trou Madam, Kockacsiga, Szerencseháza… játszanak a vendégek.
A cél minél több zsetont összegyűjteni. A játékvezetők magának a szerencse istenasszonyának, Fortunának a lányai, bájos ifjú hölgyek, istennőkhöz illő könnyű fehér ruhákban.
A játék végén a vendégek nyereményként az istenek ajándékait szerezhetik meg egy árverésen. Aki a legtöbb zsetont gyűjtötte, az tudja megvásárolni a legizgalmasabb ajándékokat.

Reneszánsz kaszinó

Miután kipróbálták a korhű, reneszánsz játékokat és befejezték a játékot, a megszerzett játékpénzekkel ajándékokat vásárolhatnak
(mézeskalács, kézzel készült csokoládé) vagy egy árverés keretein belül válthatják be értékesebb nyereményekre (bájitalok, fűszeres bor stb.).

Ezeregy éjszaka kaszinó

Török jelmezes animátoraink különleges játékokkal szórakoztatják a nagyérdeműt, a játékpénzek a program során beválthatók érdekes és vicces ajándékokra.

Ízelítő a játékokból:

Ali baba és a negyven rabló: A történet szerint két rabló olajos fazekakba rejtőzve jutott be Ali baba házába, hogy kinyissák a kaput és megbosszulják kincseik ellopását.
Vajon melyik fazekak rejtik a rablókat? A játékosok a fazekak számára fogadhatnak.

Kártyaroulett: A játékosok kártyalapokat húznak, majd a képen látható rulett mutatóját megpörgetjük. Azok nyernek, akiknek a kezében vannak a mutató által kijelölt kártyák.
A kézben lévő lapokat cserélni is lehet, és aki ügyesen kombinál nagyobb nyereményre tehet szert.

Leonardo asztrológiai laboratóriuma

Valamennyien szeretnénk kicsit jobban megismerni Önmagunkat, és erre az egyik legnagyszerűbb eszköz a születési horoszkóp elemzése.
Hiszen személyiségünket nem csak az határozza meg, hogy a Nap mely jegyben állt születésünkkor, hanem valamennyi bolygó jegyekben való helyzetét meg kell vizsgálni!

Ehhez segít hozzá Leonardo automatája, melynek segítségével mindenki egyszerűen, játékosan tanulmányozhatja saját születési horoszkópját.
Az asztrológust fából készült látványos „gépezetek” helyettesítik.

IQ-Logic felnőtt játszó

A népszerű ördöglakatok, fa logikai játékok, társasjátékok, melyek készségfejlesztő tulajdonságuk miatt mindenki számára hasznosak és érdekesek.
Többféle nehézségi fokozatú játékkal készülünk. 30-40-féle különböző játék.

Party játékok 1. Retro csomag

A party hangulatot klasszikus és új klubjátékokkal színesíthetjük, melyek némelyike társas aktivitást mások egyéni játékot is lehetővé tesznek:
Óriás reflex játék – itt kiderül, ki a leggyorsabb kezű vendég, Óriás golyóvezető új arculattal – koncentráció, ügyesség, taktika,
Lengőteke – a klasszikus forma, Darts – a megunhatatlan kocsmasportok egyike, Versenysakk – azoknak, akik az elmélyült gondolkodás hívei.

Party játékok 2. standard csomag

Egyedi fajátékok, asztali fajátékok, innovatív műanyag, hagyományos fa logikai játékok, ördöglakatok tárháza.

Party játékok 3. extra csomag

Roulett és black-jack/póker asztal, krupiéval; kreatív gondolkodást elősegítő logikai játék összeállítás felnőtteknek, óriás készségfejlesztő játékok.

Világok játékai

Tudja–e hogy, milyen játékot játszottak a Mauritius-sziget lakói, vagy az ősi Afrika lakói, vagy épp az egyiptomiak? Tudja-e hogy honnan ered a sakk, vagy a marokkó?
Játékválogatásunk a különböző földrészek és letűnt kultúrák játékaival ismertetik meg az érdeklődőket.

Mikromágia

A vendégek között bemutatott trükkök, bűvészmutatványok.

Csillámtetoválás

Az ausztriai testfestő fesztiválon méltán közönségdíjas termék nemrég érkezett Magyarországra!
A különleges ragasztó lehetővé teszi, hogy a minta 100 %ig csak csillámmal legyen feltéve.

Felnőtt UV reagens arcfestés

Oda varázsoljuk a velencei karnevál hangulatát egy estélyre! Akárhol lehetőséget kaptunk felnőttek kifestésére, a szervezők nem kis meglepődésére hatalmas sikert arattunk.
Próbálja ki Ön is, vendégei imádni fogják!

Tetoválásfestés

Mindenki eljátszott már a gondolattal, hogyan is mutatna egy tetoválás a testén.
Nagyon sokan szívesen kipróbálnák, mégsem vállalkoznak rá, mert a tetoválást visszavonhatatlan lépésnek érzik. Ezért van akkora sikere minden rendezvényen a tetoválásfestésnek!

Profi szakemberek készítik el a kívánt helyre a kívánt mintát, mely valódi tetoválásnak látszik, mégis, néhány nap múlva már nyoma sincs.

A tetoválásfestés készülhet hagyományos kézi festéssel, mely teret enged a művész egyéni stílusának, de lehetővé teszi a katalógusból választott minta megjelenítését is.
Rendezvényeken azonban az airbrush technika a leglátványosabb, mert retuspisztollyal, sablonok alkalmazásával rövid idő alatt sok-sok vendéget lehet teljesen élethű tetoválásokkal díszíteni.

Tradicionális hennafestés

Indiai növényi anyagból, tartóssága 1, másfél hét. Színe vörösesbarna.

Tematikus green box fotózás

Szakember segítségével izgalmasabb élményt nyújt, ha a vendég saját maga állíthatja össze montázsát, az előre feltöltött tematikus hátterekkel, kiegészítőkkel.
A kép helyszíni nyomtatásával igény esetén egyedi kerettel helyben, még a rendezvényen átvehető.

Címlap fotózás

Mindegyikünknek van egy kedvenc magazinja, napi-, heti- vagy havilapja. Legtöbbünk sokat meg is adna azért, hogy egyszer viszontláthassa magát a címlapon. Erre kínálunk lehetőséget.
A rendezvény helyszínén lehetőséget biztosítunk, hogy a vendégek, ki-ki a saját kedvenc magazinjának vagy lapjának címoldalára kerüljön, és haza is vihesse azt.
Az eljárás hasonló a green boxéhoz, de ebben az esetben nem egy új háttér elé tesszük a vendéget, hanem egy sajtóorgánum címlapjára.

A lap maga lehet valós, vagy egyedi (kitalált), a szövegek szabadon módosíthatóak.
A nyomat mérete alapvetően A4-es, de külön kérés esetén egyéb méreteket is tudunk biztosítani.
Itt is igaz, hogy a hagyományosnak mondható fotópapíron túl tetszőleges anyagra rá tudjuk vinni a képet.

Korabeli fotózás

Jelmezes fotózás korabeli ruhákban és/vagy kész háttér előtt. Előre megrendelt számú kép fotózása, korabeli effektelése, igény szerinti logózása és helyszíni nyomtatása.

Fény graffiti fotózás

A vendégek fotózása kb. 30mp expozícióval, fényfestés kollégáink segítségével, grafikai munka majd helyszíni nyomtatás.

Fotomata szolgáltatás

Képsorozat készítő fotomata. A vendégek maguk örökíthetik meg élményeiket, tetszőlegesen csoportosulva.
A gépünk több fényképet készít egymás után és a sorozatot a megrendelővel egyeztetett arculatba helyezve kinyomtatja, teljesen automatikusan.
Helyszíni nyomtatás, egyedi keretlehetőség.

Karikatúra készítés

Hagyományos vicces megörökítés rajzos formában – egy életre szóló emlék.

Sziluett vágás

Speciális technikával készített kép, ahol az ember profilját vágják ki és ragasztják egy keretes lapra. Egy asztal és két szék szükséges.

Tréfás tematikus csapatjátékok

Crazy Cowboy – western tréfák a vadnyugat szerelmeseinek, Sherlock Holmes nyomozós játék,
Kémjátszma – Szeretnének egy kicsit James Bond Bőrébe bújni? Itt a lehetőség!

Vetélkedők, Quiz játékok

Izgalmas egyedi tematikus vetélkedők, ahol a feladványok, és a műsorvezető gondoskodik a jókedvről. pl.: Hollywood Quiz, Oscar party

Táncbemutató + oktatás

Elhozzunk Önnek Dél-Amerika vérizzító hangulatát vagy épp a kelet sejtelmes erotikáját.
Versenytáncosaink, oktatóink segítségével nemcsak egy látványos ízelítőt kaphat a különböző tánckultúrákból, hanem lehetőség van egy kis gyakorlásra is.

Kreatív kézműves foglalkozások

Napjainkban a kreatív kézműves hobby fénykorát éli.
Természetes és mesterséges anyagokból, hagyományos és újszerű eljárásokkal csöppnyi jó ízléssel és kreatív szellemmel csodálatos tárgyakat tudunk létrehozni.
Kézműveseink ebben lesznek a vendégek segítségére.

További programlehetőségekről, és fellépő közvetítés igény estén érdeklődjön kollégáinknál!