Konferenciakísérő programok

A szakmai események színfoltja lehet a hozzájuk kapcsolódó aktív vagy passzív jellegű alternatív program. Lehet egyéni vagy csapatépítő, várostörténeti, kulturális vagy játékos, szórakoztató jellegű program.

Ízelítő egyedi programjainkból:

Borospince látogatás, vártúra, krimi játék jellegű vagy GPS-es városfelfedezés, hajókirándulás, tank, quad, off road, mászókaland, canopy lehetőség, outdoor csapatépítő program vagy beltéri programok.

Igény szerinti színpadi műsor, sztár fellépő, illetve gasztro program, szórakozató-, vagy hölgyprogram, medical center.

Mobil Masszírozás

A Mobil Masszírozás és a hozzá kapcsolódó rekreációs szolgáltatás egyszerre eredményezi a szervezet mentális és fizikai regenerálódását.
E masszázs az Egyesült Államokban, kifejezetten irodai munkát végzőknek kifejlesztett speciális „wellness” program.
A masszázs egy speciális, erre a célra kifejlesztett székben történik. Rekreációs szakemberünk a klienst ruhában masszírozza, olaj és krém használata nélkül (1 szék és a masszőr helyigénye kb. 3 nm). A masszázs 15 perces.

Karikatúra

Hagyományos vicces megörökítés rajzos formában egy életre szóló emlék.

Sziluett vágás

Speciális technikával készített kép, ahol az ember profilját vágják ki és ragasztják egy keretes lapra. Egy asztal és két szék szükséges.

Jósda

Tarot és cigánykártya jóslás. A kártyajóslás a nyugati világban a legnépszerűbb jóslási módszer.
A rendezvényeken jóval kedveltebb, mint a tenyérjóslás, mert a kártya színesebb, dekoratívabb, reprezentatívabb.

Numerológia

Hozott személyiségjegyeink, energiáink legjobb felhasználásának útmutatása nevünk és születési adataink segítségével. A vendégek 10 max. 15 percet időznek.

Asztrológia

A horoszkóp elemzése talán a legnépszerűbb program a rendezvényeken.
Csak a születésünk helye és pontos ideje kell ahhoz, hogy az asztrológus laptop segítségével kiszámolja nekünk születési képletünket.
Ez alapján nézi meg azokat az életeseményeket, amik a jövőben várják a vendéget vagy esetleg a múltban megtörténtek. A vendégek 10 max. 15 percet időznek az asztrológusnál.

Grafológia

Személyiségünk rejtett jegyei benne vannak kezünkben. Írásunk rengeteg dolgot árul el pillanatnyi lelki és mentális állapotunkról.
Előre lemásolhatnak adott terjedelmű vagy meghatározott szöveget, de írhatnak maguktól is. Ezt fogja a grafológus elemezni. A vendégek 10 max. 15 percet időznek.

Kronobiológia

A születési adatból kiszámolják a születési csakra energiák értékit illetve hogy milyen betegségekre fogékony az ember hol van túlműködés vagy esetleg alulműködés.
Ezen értékeket értékelve tanácsot adnak.

Aurafotózás

Részletes szóbeli elemzés, kb.10-15 perc/fő, és aurafotózás, kinyomtatott fotóval. Testi-lelki-szellemi állapot felmérés, auraelemző géppel.
Megmutatja milyen a személyiségünk, valamint megmutatja a csakrák feltöltöttségét. Fény derülhet, arra mi okozta betegségünket, ill. lelki problémáinkat.

Bach Virágterápia

A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható.
A szerek kiválasztásához az egyén lelki/érzelmi állapotát kell meghatározni.

Feng Shui tanácsadás

Külföldön, egyetemi kurzuson végzett szakember gyors megoldásokat kínál rendezvényeken. A Feng Shui arra törekszik, hogy összhangba legyünk környezetünkkel és a Föld erővonalaival.
A térrendezés ősi, kínai művészete szerencsésebbé teszi életünket, szorosabbra fűzi a családi kötelékeket, és előmozdítja a karrierünket.
A Feng Shuit évezredek óta használják Délkelet-Ázsiában eredményesen.