Gasztroprogramok

A különböző rendezvények vendéglátásának szakszerű, és színvonalas kiszolgálásán túl, látványos gasztro programokat: exlusive kóstoló- és bemutatósarkokat, különleges főzőshow-val, és látványpultokkal emeljük a rendezvények program és catering kínálatát.

Catering szolgáltatás

Álló-, ültetett állófogadások, gálavacsorák, koktél partik, sajtótájékoztatók, konferenciák kiszolgálásán túl,
a szabadtéri események helyszíni, frissen helyben készült ételkínálatával és italkínálatával támogatjuk az eseményt.

Főző show sztár séffel

A vendégek vagy csapatok által készített ételek zsűrizésére, műsorvezetésre is felkérhetők sztárséfek.

Pl.: Bede Róbert, a megosztó, modoros stílusú Tv Paprika séf TV-s párjával,
Szőke Andrással (filmrendező, humorista) is felkérhető a rendezvényre, aki humoros gasztro-történetekkel tűzdelt stand-up műsorával vezeti le a verseny résztvevőkben felgyülemlett feszültséget.

Koktélbár

A nemzetközi és hazai kevertitalok teljes palettáját „festjük” és természetesen a bárban a rendelkezésre álló alapanyagokból bármilyen egyedi igényt elkészítenek bármixereink.

Koktélshow

Ügyes kezű bármixereink látványos, akrobatikus elemekkel fűszerezett koktélshow-val szórakoztatják a vendégeket.

Probiotic Life bar

A mikrobák a testünkben élő mikroorganizmusok egy része ártalmasak, többségük kedvező hatású. Ezeket a “jó baktériumokat” probiotikumoknak nevezzük.
A kutatók felismerték a hasznos mikrobák szerepének fontosságát az ember egészségének megőrzésében, és hangsúlyozták a probiotic terápián keresztüli pótlás szükségességét.

A Probiotic Life bar: Zöldségekből, gyümölcsökből készült frissítő probiotikus italok bárja.

Ízelítőül:

Probiotic peach: Őszibarack és Maracuja, Probiotikus joghurt ital, Narancslé, Maracuja gyümölcsvelő

Fruit rain:  Erdei piros bogyós vegyes gyümölcsök, Probiotikus Joghurt ital, Fekete ribizli juice

Smoothie bár

Egészséges friss gyümölcs turmixok választéka.

Kávébár

A különleges kávéfajtákból látványos, és ízletes kávék különlegességekkel szolgálunk.

Whisky sarok

Lehetőséget kívánunk adni a szivarozáshoz szorosan kapcsolható whisky fogyasztás kultúrájának megismerésére a rendezvény vendégei számára.

Ezért egy a whisky történetét, készítési folyamatát, a fogyasztásának kultúráját, és a hozzá kapcsolódó legendákat,
történeteket jól ismerő whisky szakértő bevonásával igyekszik még színesebbé tenni a rendezvényeket.

Csokoládékóstolóval egybekötött kézműves csokoládékészítés

A készítésről szóló bemutatót követően, az érdeklődők megismerkedhetnek az alapanyagokkal, majd elkészíthetik saját csokoládéjukat.

Csokoládé és bon-bon bár

Rendezvényekhez befejező fogásként, borkóstolókhoz kísérőként is készítek különleges ízesítésű prémium minőségű bonbonokat, melyek harmonizálnak az adott menüsorral vagy borsorral.

Kürtőskalácssütés

A különleges gasztrokaland során a vendégek nemcsak megismerkedhetnek a tésztakészítés és sütés fortélyaival, hanem jót is falatozhatnak a finom kalácsokból.

Zöldség és gyümölcsszobrászat

A nemzetközi versenyeken nyertes szakembereink remekművei az Ön rendezvényén is közönségsikeresek lehetnek.