Családi programok

Olyan játékokat, programokat válogattunk össze, ahol gyermek és felnőtt együtt alkothat, játszhat és fedezhet fel újdonságokat.

Kreatív kézműves foglalkozásainkról saját készítésű ajándékot, a tematikus kalandtúránkról, vidám versenyeinkről új közös élményeket vihet haza minden résztvevő.

Tematikus kalandtúra

Egy izgalmas történet fonalát követve, kell a vállalkozó szellemű csapatoknak leküzdeni az akadályokat és különböző állomások sportos, logikai, ügyességi feladatait teljesítve, további információkhoz jutva teljesíteni a küldetést.

Népi játékpark

Gyermek és felnőtt szívesen játszik a rég elfeledett népi játékokkal.
Népviseletbe öltözött animátoraink vidám népi vetélkedőkkel, ügyességi- és erőpróbákkal, századelős játékokkal varázsolják élettelivé a teret.
Ízelítő a játékokból: népi körhinta, hordólovaglás, gólyaláb, békaugrató, golyóterelő…

Négy évszak családi kalandpark

A különleges, kézzel készített egyedi játékok segítségével ismerkedhetnek meg a gyermekek az évszakokkal, az azokhoz kötődő növény és állatvilággal.
Az ügyességi játékok felnőttek, csapatok számára is szórakoztató kihívást nyújtanak. pl. méhecskefogó, gyümölcsszedő, vakond csapda …stb.

Logikázz –játék sarok

Készségfejlesztő célzattal gyűjtöttünk össze olyan játékokat, melyek a kisebbek és nagyobbak számára is érdekesek.
Fa logikai játékok, mini és óriás golyóvezető, labirintus, ördöglakatok, tekejátékok. Mintegy 40 féle kis és óriás méretű egyéni és társasjáték.

Világok játékai

Tudja–e hogy, milyen játékot játszottak a Mauritius-sziget lakói (Polinézia), vagy az ősi Afrika lakói, vagy épp az egyiptomiak? Tudja-e hogy honnan ered a sakk, vagy a marokkó?
Különleges játéktárunkban megismerkedhet az ősi eredetű játékokkal és a világ különböző pontjainak ma is népszerű logikai és társasjátékaival.

Látványos családi vetélkedő

Vidám, látványos feladatsor, mely során hol a gyerekek ügyességére vagy fantáziájára, hol a felnőttek erejére vagy logikájára van szükség. Pl: képkirakó, evőverseny, gólyaviszi, gyűrűk ura, mocsárjárás stb.