Céges rendezvények

Széles programkínálattal, színvonalas, de költségkímélő megoldásokkal támogatjuk a rendezvényeket.

Célunk, hogy a rendezvény nemcsak sikeres, de emlékezetes is legyen.

Kreatív ötleteket, egyedi programokat, innovatív megoldásokat kínálunk.

Tematikus rendezvények

Legyen az bármilyen rendezvény, egy csipet kreativitással egyedi formát ölthet. Lehet az korbeli, földrajzi, kulturális, mozizáshoz kapcsolódó meghatározás, arra egyedi koncepció készíthető.

Volt már világjáró, afro és karibi party, western, középkori, reneszánsz, kalóz party, utaztunk már a mesék birodalmába, az angyalok és ördögök közé, sőt a magyar vándorokkal is útra keltünk.

Reméljük, Önök is partnereink lesznek a következő izgalmas utazásunk során!
Kérje egyedi ajánlatunkat!

Céges családi nap

A céges családi vagy sportnap, a céges nyílt nap remek alkalom, hogy a családi és a munkahelyi kapcsolatokat összefonódhassanak, a kollégák és családtagok megismerjék egymást.

Családi napi programjaink: gyermekprogramok, családi programok,
sportprogramok, medical center, stb…

Csapatépítés

A kollégákkal együtt töltött aktív kikapcsolódás kitűnő lehetőség a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a kölcsönös bizalom és csapatszellem erősítésére. Élményprogramjainkkal, különleges csapatépítő tréning programjainkkal, kalandos kihívásokat, önfeledt szórakozást, közösségi élményszerzést biztosítunk.

Programok: GPS kincskeresés, krimi programok, szabadulós játékok, tankvezetés, gokart, autóverseny, lézerlövészet, Mission Impossible Budapest, Sherlock Holmes krimi játék, kalózparty, Puszta olimpa, Utazás a Föld körül, stb…

Partnertalálkozó

A partnertalálkozók még napjainkban is jelentős szerepet kapnak a kapcsolatépítés terén. Üzenethordozó maga a rendezvény, ahol a vendégek élményszerűen kapják meg a vendéglátó cég üzenetét, és kötetlenebb formában történhet a partnerkapcsolatok ápolása.

Lehetőség nyílik az újdonságok bemutatására, a cég tevékenységének mélyebb megismerésére.

Programlehetőségek: szórakoztató programok, hölgyprogramok, kísérőprogramok, színpadi produkciók, show műsorok, sztárfellépők.

Karácsonyi party

Méltó ünnepe az évzárásnak, az cégnél eredmények kiértékelésének ideje. Ünnepelhetik exclusive módon, elegáns környezetben vagy könnyed hangulatban akár egy kis csapatépítéssel egybekötve, a lehetőségek határtalanok.

Programlehetőségek: szórakoztató programok, hölgyprogramok, kísérőprogramok, színpadi produkciók, show műsorok, sztárfellépők.

Mikulás party

Egy újabb kis jutalom a dolgozók vagy a partnerek felé, ha gyermekeiket, családjukat is vendégül látják egy kis Mikulás napi ünnepség keretében. A néhány órás önfeledt szórakozás, a gyerekkacaj színt, vidámságot visz az év végi hétköznapokba.

Mikulásparti programok: Tündérkert gyermekjátszó, Mikulás udvara gyermekjátszó, Száncsengő programcsomag, Rénszarvas szánja fotózkodás, Ho-ho-hó! Hol van már a télapó? kalandjáték

Interaktív mikulásváró játékok: Manók a szánról, Locsi-fecsi manó, Segítség, gyerekek! Eltéved a Mikulás!

Zenés játékok: Krampusz és a zenedoboz, Hótündér koncert, A jégkirálynő és a Mikulás, Kolompos mikulásváró műsora, Walt Disney Karácsony, A suszter manói – interaktív bábjáték, Karácsonyi manó alkotó kézműves foglalkozás, Csiri-biri gyermek készségfejlesztő sarok, arcfestés, lufihajtogató bohóc, gyermekprogramok, stb…